Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Parfum
Producten

Over ons

Le Bel Aujourd'hui is eind jaren negentig opgericht in St. Georges Les Bains in de Ardèche. De naam van het bedrijf is geïnspireerd op het eerste vers van een sonnet van de dichter Mallarmé.

Op ambachtelijk wijze ontwikkelen, produceren en distribueren we huisparfums en natuurlijke cosmetica.

De parfums zijn gebaseerd op de bloemen en vruchten die hier, op de drempel van de Provence, groeien en bloeien; perziken, vijgen, abrikozen, kersen, pruimen, brem, mimosa, jasmijn, rozenbottels en niet te vergeten bosbessen, lavendel, zwarte bessen, verveine, mint en nog vele andere.

Door het gebruik van deze geuren hebben de eigenaren hun jeugdherinneringen vastgelegd in unieke producten die worden samengesteld met biologische grondstoffen, zoals graanalcohol, natuurlijke was en lokale schapenwol.

Het bedrijf bevindt zich vlakbij het oude centrum van Beauchastel, één van de mooiste dorpjes van de Ardèche, aan de rivier de Eyrieux. In dit gedeelte van het departement bevinden zich eveneens voormalige zijde- en wolfabrieken die mede de inspiratie vormden voor de authentieke verpakkingen van onze producten, katoen, zijde, tarlatan, gemaakt door onze medewerkers.
 
Le Bel Aujourd'hui
SARL ALBA
6A Allée des Pins
Z.A. L’ile Blaud
07800 Beauchastel
Frankrijk
Telefoon: +33 (0)4 75 85 64 80
Fax : +33 (0)4 75 62 41 73
http://www.lebelaujourdhui.nl